Az adótanácsadás helyzete Magyarországon. - Farmasi, A.
Všeobecná charakteristika situácie novej profesie daňového poradcu a faktory, ktoré ovplyvňujú kvalitu jeho pôsobenia (legislatíva, odborná príprava a i.). Činnosť 6 veľkých zahraničných poradenských firiem v Maďarsku. Skúsenosti zahraničia pri voľbe daňových poradcov. Štruktúra ponúkaných činností poradcov. Využívanie daňových poradcov v stredných podnikoch a u jednotlivcov. Hodnotenie súčasnej situácie a prostredia pre pôsobenie poradcov.