Nalogi Japonii. - Černik, D.G
Daňová sústava v Japonsku a jej členenie. Dane z príjmov právnických a fyzických osôb. Pozemková daň v Japonsku. Štruktúra miestnych daní. Príjmy a výdavky miestnej správy.