Nalogoobloženie sovmestnych predprijatij, inostrannych firm i graždan. - Kotov, K.V
Úpravy daňových úľav pre spoločné podniky v Rusku. Minimálne zmeny v zdanení zahraničných právnických osôb podnikajúcich v Rusku. Výpočet dane zahraničných právnických osôb. Problém dvojitého zdanenia. Medzištátne zmluvy Ruska o predchádzaní dvojitému zdaneniu.