O mestnych nalogach. - Salina, A.I
Základné pravidlá vyrúbenia miestnych daní. Právnické osoby a miestne dane. Pozemková daň platená právnickými osobami. Daň zo zisku a miestne dane. Zdaňovanie hazardných hier. Jednorazové poplatky za udelenie práva na predaj spotrebného tovaru.