Ob izmenenijach i dopolnenijach zakona rossijskoj federacii "O naloge na pribyl'predprijatij i organizacij". - Poltorak, A.F
Mzdové náklady a výpočet dane zo zisku. Daňové zaťaženie stratových podnikov, prekračujúcich povolené hranice mzdových nákladov. Výpočet dane zo zisku podľa daňových sadzieb. Dane z dividend, účastín, obligácií. Daňová sadzba pre kasína a organizácie prevádzkujúce hazardné hry. Daňové úľavy pre štátne podniky.