Politikárčenie nad odbornosť. Samostatné Slovensko ide naďalej podľa federálnych zákonov. - Troják, J.
Kritika predošlého Ministerstva financií SR za povýšenie osobných záujmov v období rozhodujúcom pre zavedenie nových daní - dane z pridanej hodnoty, spotrebných daní a daní z príjmov fyzických a právnických osôb - koncipovaných federálne bez ohľadu na požiadavky slovenskej strany, ktoré platia pre Slovensko doteraz, hoci v ČR platí úprava schválená ČNR a spracovaná českým MF v 2. polroku 1992.