Srovnání daní důchodového typu - evropské země. 2. - Mervart, J.
Článok je pokračovaním medzinárodného porovnávania systému daní z príjmov v Belgicku, Luxembursku, Švédsku, Španielsku, Švajčiarsku a Francúzsku. Porovnanie je zamerané na daňových poplatníkov, daňový základ, daňové sadzby, odpočitateľné položky a systém platenia daní.