Základní rysy čs. daňové reformy a její dopady. - Štěpánek, Petr
Základné črty daňovej reformy so zameraním na daňovú štruktúru a zmeny v priamych a nepriamych daniach. Dopady daňovej reformy na ceny, daňové kvóty, správanie podnikov a domácností.