Modyfikacja SAD. 2.
V tejto druhej časti dokumentov o zmenách doterajších zásad SAD sú pripojené prílohy 1, 2 a 3 ako vzory formulárov. Príloha č.5 je nový vzor deklarácie colnej hodnoty. Výkaz F z prílohy 6 je vytlačený na 2 a 3 strane obálky. Vysvetlivky o používaní Jednotného dokumentu admin. SAD. Z prílohy 5 a 6. Výkaz A, B, C, D, E.