Ekonomie peněz, bankovnictví a finančních trhů. 18. - Mishkin, F.S
Pokračovanie prekladu knihy z angličtiny. Kapitola 25: Teória racionálnych očakávaní a efektívnych kapitálových trhov. Kapitola 26: Racionálne očakávania - dôsledky pre hospodársku politiku. Makroekonomický model agregátnej ponuky a dopytu. Neoklasický model racionálnych očakávaní. VII. časť: Medzinárodné financie. Kapitola 27: Devízový trh. Stanovenie devízových kurzov a ich zmeny.