Bankový marketing.
Kapitálové toky predstavujú astronomické čiastky, osobitne ak sa jedná o multinárodné spoločnosti. Uvedenie najväčších svetových bánk, ktoré sú schopné obslúžiť medzinárodnú klientelu. Rozmer požiadaviek na bankovú službu vo svetle obratu najväčších svetových spoločností.