Banky neplnia sociálne funkcie. - Zábojníková, M.
Rozhovor s generálnym riaditeľom Slovenskej poľnohospodárskej banky, ktorá vznikla v r. 1990 ako prvá neštátna finančná inštitúcia. Banka má vyše 1500 akcionárov, ktorých väčšinu tvoria súkromné osoby a poľnohospodársko-potravinárske organizácie. Informácie o cieli banky, o poskytnutí úverov, o potrebe dostať sa na úroveň vyspelého bankovníctva a o spolupráci s českými finančnými inštitúciami.