Jsme a chceme být českou bankou. Rozhovor s předsedou představenstva Agrobanky ing. Stanislavem Labounkem. - Drašnarová, K.
Dynamika rozvoja Agrobanky, ktorá je piatym najvýznamnejším peňažným ústavom v Čechách. Výsledky v r. 1992 a obchodná stratégia. Rozmiestnenie filiálok Agrobanky v ČR a súčasné zloženie zákazníkov banky pozostávajúcich hlavne zo súkromných podnikateľov. Vplyv rozdelenia republiky na činnosť Agrobanky.