Vize, strategie a výsledky investování v kupónové privatizaci. - Pastrňák, Ivo
Založenie firmy Investice-Portfolio ako investičného fondu a súčasne ako investičnej spoločnosti. Reorganizácia na špecializovanú investičnú spoločnosť Investice-Portfolio and Partner, s.r.o. (IP and P). Činnosť firmy v oblasti investičných privatizačných fondov v ČR v rámci kupónovej privatizácie.