Ľudia na trhu. NBS dokončia dealingové pracovisko koncom marca. - Mrva, K.
Vznik dealingového pracoviska NBS v januári. Úloha - obchodovať na medzinárodných finančných trhoch s devízovými a zlatými rezervami Slovenska ich ukladaním do depozitov svetových bánk a tak zabezpečiť ich bezpečnosť. Tzv. rule book (kniha pravidiel) a zoznam asi 200 bánk s ktorými dealer obchoduje). Organizácia pracoviska, technické vybavenie.