Měny G 7.
Prehľad menovej politiky a rozvoja hospodárstva ekonomicky najvyspelejších krajín sveta. Charakteristika trhu, úloha centrálnej banky, situácia na trhu a perspektíva v USA, Japonsku, Veľkej Británii, Nemecku a Francúzsku.