Burzovní a mimoburzovní obchod. - Šubrta, V.
Začiatočná etapa pôsobenia kapitálového trhu v ČR. Inštitúcie sprostredkujúce nákup a predaj cenných papierov. Finančný stav podnikov privatizovaných priamym predajom a prevažne kupónovou metódou. Drobní akcionári, veľké čs. banky, veľké investičné fondy, výrobné podniky a zahraniční investori ako účastníci kapitálového trhu.