Nevýhody nových emisí. 3. - Pavlát, Vladislav
Nevýhody verejných emisií cenných papierov - v porovnaní s príslušnými výhodami. Skutočnosti, ktoré treba brať do úvahy pri rozhodovaní o vstupe na kapitálový trh a spôsoby príslušného postupu. Posúdenie ekonomickej situácie spoločnosti a jej pripravenosti na kapitálový trh. Pomoc poradenskej firmy. Riešenie otázky veľkosti emisie.