Podnik a burza. - Pavlát, Vladislav
Činnosť burzovej komory pri podaní žiadosti o kotáciu. Povinnosti emitenta cenných papierov. Náležitosti prospektu prikladaného k žiadosti o kotáciu. Údaje pre vlastnú charakteristiku emisie, všeobecné údaje o emitentovi a jeho kapitáli, o jeho majetkovej, finančnej a výnosovej situácii.