RM-Systém připraven. - Tříska, Dušan
RM-Systém (RM-S) ako mimoburzový trh s cennými papiermi. Charakteristika a princípy fungovania RM-S. Rozhovor s tvorcom projektu tohto systému o súčasnom stave pripravenosti zavedenia RM-S do prevádzky v ČR. Služby RM-S v oblasti kúpy a predaja cenných papierov a charakteristika jeho ďalších služieb.