Ideologie se lidé nenajedí. Zpráva o stavu říše středu. - Kleer, J.
Rozvoj čínskeho hospodárstva v dôsledku zavádzania hospodárskych reforiem smerujúcich k trhovému hospodárstvu. Tri rysy čínskej reformy a šesť konkrétnych reformných krokov uskutočňovaných v Číne. Prehľad dosiahnutých úspechov v tejto oblasti.