Japonsko. Atlas Ekonoma. - Hálek, J.
Politická a hospodárska situácia. Devízové a zlaté rezervy. Platobná bilancia. Štátné financie. Reforma bankového systému. Zahraničný obchod. Obchodné styky medzi Japonskom a bývalým Československom.