Konjunkturní situace hospodářství vyspělých zemí a její výhled.
Konjunktúrna situácia hospodárstva vyspelých krajín v r. 1992 a jej výhľad na r. 1993. Hospodársky rozvoj v USA, Japonsku, Nemecku, Veľkej Británii, Francúzsku a Taliansku. Vývoj konjunktúry a cien vybraných surovín na svetových trhoch. Konjunktúrny rast a ceny produkcie spracovateľského priemyslu na trhoch vyspelých krajín. Ekonomické ukazovatele charakterizujúce hospodársku situáciu krajín, zoskupení a vývoj v spracovateľskom priemysle spracované v 28 tabuľkách a grafoch.