Portugalsko. Atlas ekonoma. - Hálek, J.
Politická a hospodárska situácia. Vplyv členstva v Európskych spoločenstvách na vývoj ekonomiky. Mena a bankovníctvo. Portugalský zahraničný obchod. Obchodné styky bývalej ČSFR s Portugalskom.