Varšava: pokroky krok za krokem. - Kochan, N.
Úspechy Poľska v rámci pokusov východnej Európy vytvoriť fungujúcu ekonomiku. Hospodárske ukazovatele rozvoja v PR v r. 1989-1993. Postupný vzrast hrubého domáceho produktu a pokles miery inflácie. Získavanie zahraničných investícií. Desať najväčších poľských bánk.