Velká Británie. Atlas ekonoma. - Hálek, J.
Politická a hospodárska situácia vo Veľkej Británii. Mena, zahraničné zadlženie, bankovníctvo, zahraničný obchod. Obchodné styky medzi bývalou ČSFR a Veľkou Britániou.