Rozhorí sa iskierka prosperity Slovenska? - Šajtlavová, M.
Referát z konferencie o hospodárskej politike a stratégii štruktúrneho rozvoja národného hospodárstva SR. Makroekonomické podmienky pre rozvoj priemyslu SR na rok 1993. Obrat zahranično-obchodnej výmeny v SR. Tendencie zahraničného obchodu SR voči vyspelým trhovým ekonomikám.