Ani ryba, ani rak. Aká budeš, slovenská reforma? - Mikloš, I.
Kritické stanoviská bývalého ministra privatizácie SR k reformnej a transformačnej politike slovenskej vlády po r. 1992, k spomalenej privatizácii, devalvácii a k rizikám sociálnej únosnosti transformácie v samostatnom Slovensku.