Kritickou rychlost privatizace nesmíme překročit. - Skalický, J.
Rozhovor s českým ministrom pre správu národného majetku a jeho privatizáciu. Otázky v súvislosti s ďalším priebehom kupónovej a nekupónovej privatizácie a so stavom v privatizovaných podnikoch. Príprava druhej vlny kupónovej privatizácie. Problémy vyplývajúce z riešenia bankrotov neprosperujúcich podnikov. Miera reálnej samostatnosti fondu národného majetku.