Restrukturyzacja gospodarki w niemieckich landach wschodnych - Wiszniewski, W.
O stretnutí v Bad Harzburgu v SRN v decembri 1992 za účasti poľskej úradnej delegácie a poľských odborníkov z Ústavu OPM z Varšavy na čele s prof. W.M. Grudzewským s nemeckými zástupcami a firmou Cognos Int. A.G. Cieľom stretnutia bola výmena názorov odborníkov o štruktúrnych premenách v oboch krajoch a krajinách, o chybách pri zlučovaní Nemecka, konverzii zbrojárskeho priemyslu. O rokovaní bude vydané monografické číslo.