Aktualizace agrárního programu. - Kolaja, F.
Výrazný nárast cien potravín a cien za verejné stravovanie po liberalizácii cien od 1.1.1991. Agrárny trh ČR. Zníženie dopytu po potravinách v r. 1991 oproti r. 1990 o 15-20 perc. Vývoz poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov z ČR. Vývoz väčšiny výrobkov je značne stratový. Spracovateľský priemysel, veľkoobchod a maloobchod na agrárnom trhu v r. 1991. Poľnohospodárska výroba (ponuka) v r. 1991. Pokr.