Czechoslovak agrarian foreign trade and market protection. - Jeníček, Vladimír
Opatrenia pre realizáciu agrárnej politiky v oblasti vonkajších vzťahov, pre rast dynamiky a pružnosti čs. exportu poľnohospodárskych produktov. Výsledkom realizácie opatrení by malo byť skvalitnenie výrobnej štruktúry, posilnenie konkurencieschopnosti čs. poľnohospodárskej výroby, rozvoj a podpora takých činností, ktoré by zodpovedali požiadavkám komplementárnosti čs. poľnohospodárskej politiky v relácii k európskemu trhu.