Dotácie do poľnohospodárstva v SR. Rozdeľuje sa 7,8 miliárd Sk. Aké sú podmienky a ako je nutné postupovať.
Smernice o poskytovaní dotácií v poľnohospodársko-potravinárskom komplexe. Smernice vydalo Ministerstvo pôdohospodárstva SR podľa Zásad a účelového zamerania dotačnej politiky v pôdohospodárstve na rok 1993. Všeobecné podmienky poskytovania dotácií. Vzory žiadostí o poskytnutie dotácií a pokyny na vyplnenie žiadostí.