Zemědělství ve střední a východní Evropě. - Kvapilík, J.
V dňoch 30.9.-2.10.1992 v Rostocku sa konalo výročné zasadanie nemeckej Spoločnosti pre hospodársky a sociálny rozvoj vidieka. Jeho súčasťou bola konferencia pod názvom "Štrukturálne zmeny v oblasti poľnohospodárstva a výživy v strednej a východnej Európe". Účastníci z Ruska, Estónska, Poľska, Maďarska a Grécka. Organizačná štruktúra konferencie. Stručný prierez prednesených referátov.