Československý průmysl v první etapě reformy. 3. - Kolanda, M.
Vplyv reformných opatrení na náklady čs. priemyslu. Nákladové štruktúry spracovateľského priemyslu ČSFR a SRN. Zisky podnikov v priebehu prvej etapy reformy. Výkony a zisky v čs. hospodárstve za roky 1990-1992. Vstup zahraničného kapitálu. Priame zahraničné investície v ČSFR v r. 1992.