O gosudarstvennom regulirovanii cen - Novikov, V.Je
Liberalizácia cien v Rusku neovplyvnila vlastné výrobné náklady. Pokles spotreby. Absencia trhového mechanizmu ovplyvnila vzťah dopytu a ponuky. Monopolné správanie výrobcov v podmienkach liberalizácie cien. Program komplexnej regulácie cien. Regulovanie cien určovaných monopolnými výrobcami. Metódy a účinnosť regulácie.