24. mezinárodní veletrhy spotřebního zboží Brno 1993. - Schwarz, O.
Tradičný a nový jarný veľtrh spotrebného tovaru v Brne. Prehľad zúčastnených firiem a vystavovaných výrobkov. Historický vývoj a súčasný stav rozvoja brnenských veľtrhov. Štruktúra spotrebných výdavkov obyvateľstva v bývalej ČSFR, Európe a USA. Škodlivý vplyv nedostatočnej ponuky. Úsilie podnikateľov zamerané na hľadanie nových trhových príležitostí.