Franšízing - sázka na jistotu. Brzdícími faktory jsou především špatná infrastruktura a bariera v myslích podnikatelů. - Kubín, Z.
Postupné vytváranie franšízingovej siete v Českej a Slovenskej republike. Predajná forma cudzích firiem. Organizácia franšízingovej siete. Preberanie know-how od cudzích firiem.