Franšízing pomáhá malému a střednímu podnikatelskému stavu - vyznává Quick-Schuh. - Kubín, Z.
Podpora malého a stredného podnikania v maloobchode s obuvou. Predaj obuvi franšízingovým know-how. Príklad firmy Quick-Schuh. Podmienky a spôsob predaja medzi franšízorom a užívateľom licencie - franšízantom. Uzatváranie franšízingovej zmluvy.