Méně volnosti, méně starostí. Filozofie firmy REMA 1000: Nejnižší ceny, vysoká kvalita a příjemní lidé. - Kubín, Z.
Vytváranie franšízingovej siete predajní REMA 1000 v Českej republike. Jedná sa o predajne potravín so stopercentnou samoobsluhou. Zmluvné vzťahy k nórskej firme REMA 1000 a vzťah k českým obchodom zapojeným do jej siete. Charakteristika a filozofia firmy. Funkcia dealera firmy.