Tréningový kurz systematického predaja. Informácie pre externých predajcov.
Zostavenie inzerátu na voľné miesta. Ako upútať a natrvalo získať zákazníka. Význam obalu. Dôležitosť pravidelnej kontroly servisu v obchodných prevádzkach. Ako sa naučiť sebavedomiu. Ako viesť rozhovory na veľtrhoch.