Pramen chce být pilířem obchodu. Prodejna cash and carry je výhodná zejména pro menší podnikatele. - Kukrál, M.
Veľkoobchodný predaj samoobslužnou formou za hotové. Informácia o činnosti predajne, nákupe, dodávateľoch, sortimente predajne. V predajni nakupujú podnikatelia, firmy a právnické osoby na základe živnostenského listu.