Desatero v obchodě s Ruskem. - Oswald, E.
Rozbor desiatich bariér, ktoré z pohľadu radového podnikateľa sú limitujúce pre zahraničný obchod ČR s Ruskom. Sú to: partneri, mentalita, redukcia, komunikácia, identifikácia, relácia, informácie, ceny a platby, kvalita, doprava. Návod na prekonanie týchto bariér.