Rozpad federace: ekonomické důsledky. - Janáčková, Stanislava
Hospodárska situácia v makroekonomickej a mikroekonomickej rovine pred rozpadom ČSFR. Rozdiely vo východiskovej pozícii českej a slovenskej ekonomiky. Dopady na českú ekonomiku. Pokles vzájomného obchodu a jeho dôsledky na zníženie hrubého domáceho produktu v ČR.