Saldo iba dve miliardy. Priaznivé výsledky zahraničného obchodu Slovenska v roku 1992. - Bača, J.
Zahraničný obrat Slovenskej republiky v r. 1992. Zahraničný obchod SR v r. 1992. Štruktúra dovozu a vývozu. Objem a tovarová štruktúra exportu.