Očakávaná katastrofa sa nekoná. Výkonný riaditeľ MMF o hospodárskej situácii na SLovensku. - Groote, J.de
Rozhovor s výkonným riaditeľom MMF, ktorý prišiel začiatkom marca 1993 na pozvanie vlády na Slovensko na rokovanie v Starej Turej. Pozitívne hodnotenie hospodárskeho vývoja, ktoré predčilo očakávania pozorovateľov tesne po rozdelení ČSFR. Odôvodnené rozhodnutie vlády o odklade rozhodnutia prijať program MMF pre Slovensko.