Rokovania pokračujú v marci. Misia MMF plnila na Slovensku dva ciele. - Melicher, A.
Rozhovor s riaditeľom Odboru medzinár. finančných a kapitálových vzťahov MF SR. Účel návštevy misie MMF na Slovensku vo februári: 1. pravidelné konzultácie vykonávané vo všetkých členských krajinách (kontrola krajiny - 500-600 mil. USD dlhu zdedeného po rozdelení ČSFR), 2. skúmanie a upresnenie podmienok poskytnutia finančnej pomoci vo výške 100 mil. USD, o ktorú Slovensko žiadalo v nov. 1992. Nevyhnutnosť upresniť údaje o hospodárskej situácii na Slovensku a pokračovanie rokovaní v budúcich mesiacoch.