Perspektivy konvertibility české koruny. - Pospíšil, J.
Ďalšie rozšírenie vnútornej zmeniteľnosti a liberalizácie kapitálových tokov. Liberalizácia prístupu fyzických osôb k devízovým prostriedkom. Zavedenie vonkajšej zmeniteľnosti koruny. Rozvoj medzibankového trhu. Väzba kurzu českej koruny.