UNIDO otevírá dveře k investicím. Počítačový program vyvinutý Spojenými národy využívají firmy ve 124 státech. - Kříž, M.
Programy zaručujúce prostriedky pre české a slovenské podniky z rôznych medzinárodných ekonomických organizácií. Program UNDP (United Nations Development Programme) - program OSN pre technickú pomoc. Podmienky firmy a podanie žiadostí o podporu UNDP. UNIDO (United Nations Industrial Development Organization) - cieľom programu je preorientovanie českého a slovenského hutníctva na západné trhy. V rámci programu UNIDO funguje poradenská činnosť a vyvinutý software COMFAR testuje životaschopnosť investičných zámerov.