Knihové zápisy v pozemkovej knihe. Pohľady do histórie evidovania právnych vzťahov k nehnuteľnostiam. 2. - Mikulášek, Š.
Vklady, záznamy a poznámky - 3 druhy zápisov v pozemkovej knihe. Knihové zápisy na základe súkromných a verejných listín. Zmeny v zmysle občianskeho zákona č. 141/50 Zb.